Miljöhuset

Om oss

Miljöhuset i Stockholm AB grundades 2004 av Ronnie Pettersson. Företaget har sedan starten arbetat med utveckling av nya produkter och tjänster inom miljöbranschen. Idag är företaget ett konsult- och tjänsteföretag som arbetar med problemlösningar, saneringstjänster och åkeritjänster.

Miljöbranschen är en bransch som har utvecklats enormt de sista åren. Det kommer hela tiden nya förordningar från myndigheter som gör att det ställs stora krav på leverantörer av tjänster samt på konsumenterna. Det medför att det ställs högre krav både på entreprenörer och på avlämnar av avfall. För entreprenörerna att kunna hämta och ta hand om sorterat avfall på ett miljöriktigt sätt.

Att hitta ett system som passar alla finns inte. Man får ofta titta på förutsättningarna och vilken typ av avfall som produceras. Det är i det arbetet vi på Miljöhuset hjälper till att titta på nya lösningar och föreslå olika system. Vi är opartiska vad gäller entreprenörer och försöker se vilket som är bäst för avfallslämnaren, och tar fram det system som kan passa alla berörda utifrån lagar och förordningar och kostnader.

Miljöhuset i Stockholm AB

Rörvägen 12 B, 136 50 Jordbro

Epost:
kontakt@miljohuset.info
ronnie@miljohuset.info
ted@miljohuset.info
christer@miljohuset.info

Telefon:
08-500 286 10

 

Boka rengöring av ditt soprum och ditt sopkärl i Stockholm

Boka rengöring av din sopbehållare i Stockholm

Nyheter

Ny adress

2021-03-01

Den 1 aprill flyttar vi till egna lokaler på Lagervägen 13, 142 91 Skogås.

Vi kommer där att bygga både garage och nytt kontor i fastigheten

Läs mer »

2020-12-15

God Jul och gott nytt år önskar vi här på Miljöhuset. Vi har även i år valt att sponsra team rynkeby som gör ett jättejobb att samla in pengar till barncancerfonden

Läs mer »

SE ALLA NYHETER